CUM SĂ PORȚI PERLE ANUL ACESTA

POVESTEA PERLELOR

Perlele naturale au fost dintotdeauna un simbol al eleganței și au conturat statutul social al purtătoarei. Ele au fost descoperite într-un mod întâmplător de câteva persoane ce se plimbau pe plajă. Acestea se formează în interiorul stridiilor, midiilor sau scoicilor, iar procesul de formare al unei perle naturale poate să dureze între 10 – 20 ani.

În acest articol îți vom descrie pe scurt care sunt tipurile de perle naturale și ce recomandări avem pentru cum să porti perlele anul acesta.

Există patru tipuri de perle naturale care se diferențiază prin culoare, formă sau regiunea în care cresc. Iată care sunt acestea:

  1. Perlele naturale Akoy

Cele mai populare perle naturale sunt perlele Akoya, recunoscute după forma perfect rotundă și luciul intens. Aceste perle cresc în apele din China și Japonia de peste 100 de ani și sunt produse de stridii.

Fiecare perlă este diferită pentru că este rezultatul unui proces biologic realizat de natură și tocmai imperfecțiunea este cea care îi dă frumusețea.

  1. Perlele naturale Tahitian

Mulți cred că aceste perle naturale pot fi găsite în Tahiti, când de fapt ele provin din insulele din Polineza Franceză și sunt produse de stridii. Perlele naturale Tahitian sunt numite de multe ori și „perle negre”.

  1. Perlele naturale Freshwater

Perlele naturale Freshwater se aseamănă destul de mult cu perlele Akoya ca formă, dar nu sunt atât de lucioase. Aceste perle naturale cresc de obicei în apele râurilor, iazurilor și lacurilor din China. Se găsesc în culori pastelate, iar dimensiunea lor variază între 5 – 12 mm. Din punctul de vedere al prețului, perlele naturale Freshwater sunt cele mai accesibile. Perlele Freshwater sunt unice în lume prin faptul că sunt formate din cristaline solide și sunt extrem de durabile în timp, rezistente la teste ale timpului și uzurii.

  1. Perlele naturale South Sea

Perlele naturale South Sea se găsesc în Australia, Filipine și Indonezia, fiind perle de apă sărată. Sunt produse de stridii, iar culoarea perlelor variază între alb și auriu. Perlele naturale South Sea sunt destul de rare, au o formă perfect rotundă (uneori se mai găsesc și în formă de picătură), iar dimensiunea lor poate să ajungă chiar și la 18 mm.

Dacă perlele au fost mult timp simbolul perfecțiunii , atunci locul lor in cutiile noastre de bijuterii ar trebui sa fie asigurat.

Colectia noastră de bijuterii cu perle a fost concepută pentru a crea un stil care nu se invechește, cu modele îndraznețe ,cu forme distincte, pentru toate ocaziile.

Iată câteva dintre sugestiile noastre cum să porți perlele anul acesta.

ARTA COMBINĂRII

Pentru început, combinați lanțuri de diferite forme și dimensiuni, cum ar fi colierul nostru cu perle îndraznete Manissi Semimoon Gold, cu lanțul Manissi OT Pearl Gold.

TIMELESS

Bijuteriile cu perle capătă din ce în ce mai multă importanță, ele subliniază mereu feminitatea prin eleganța lor. Poți purta perle chiar și în ziua nunții sau într-o zi normală fără nicio ocazie.

Iată câteva sugestii de stack-uri de brățări: Bratara Tennis Round Gold cu Bratara din argint Manissi Pearl Chain si Bratara din argint Manissi Bold Gold.

ALEGE SIMPLITATEA

Styling-ul simplu este foarte important. Combinați lanțul nostru Manissi Tiny Pearls cu o ținuta într-o nuanță contrastantă; în acest fel, perlele vor ieși în evidență.

Echilibrează ținuta cu inelul Manissi Double Pearl / Manissi Pearl Bead / Beads Open.

În cazul în care dorești să afli mai multe de bijuteriile noastre, nu ezita să ne scrii pe e-mail: contact@manissi.com sau pe Messenger. O colegă va fi fericită să-ți răspundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *