Politica de retur

Termenul de retur este de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără a invoca un motiv anume, pentru categoria de Inele, Bratari si Lanturi.

Din motive de igiena returul Cerceilor se poate face in ziua in care s-a primit coletul sau in maxim 24 de ore de la primirea coletului. Ulterior acestei date ne rezervam dreptul sa nu acceptam niciun retur pentru categoria Cercei.

Pentru a putea returna produsul/produsele, trebuie să formulati in scris solicitarea de retur care să conțină numărul comenzii si produsul pe care vrei să îl returnezi și să îl trimiți la adresa: contact@manissi.com  în maxim 14 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Returul va fi platit de Client, este 15 lei si se va scadea din valoarea de rambursat. Chemarea curierului se va face de catre DIMENSIVA SRL (MANISSI) pentru a doua zi de la primirea email-ului prin care se solicita returnarea produsului. AWB-ul returului va fi transmis pe email si va fi printat de catre solicitant, iar in cazul in care acesta nu poate fi printata, se va angaja in scrierea de mana a AWB-ului, formular care va fi inmanat de catre curier.  În termen cât mai scurt vei primi contravaloarea comenzii, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea declaratiei neechivoce de retragere.  Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defecțiuni.  Returnarea banilor se va face în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.

Adresa de livrare:

DIMENSIVA SRL

Str. Miron Costin, nr. 42, Constanta, cod postal 900682