Politica de schimbat produse

Termenul de schimbat produse este de 2 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

Din motive de igiena schimbul Cerceilor se poate face in ziua in care s-a primit coletul sau in maxim 24 de ore de la primirea coletului. Ulterior acestei date ne rezervam dreptul sa nu acceptam niciun schimb pentru categoria Cercei.

Pentru a putea schimba produsul/produsele, trebuie să formulati in scris solicitarea de schimbare produs/produse, care să conțină numărul comenzii si produsul/produsele pe care vrei să îl/le schimbati. E-mailul trebuie trimis la adresa: contact@manissi.com  în maxim 2 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Schimbarea produselor va fi platit de Client, in quantum de 15 lei si se va scadea din valoarea de rambursat, iar atunci cand nu exista suma de rambursat, suma va fi platita numerar la curier. Chemarea curierului se va face de catre DIMENSIVA SRL (MANISSI) pentru a doua zi de la primirea email-ului, sau in ziua in care s-a primit solicitarea, daca formurea a fost facuta pana in ora 12:00. AWB-ul va fi transmis pe email si va fi printat de catre solicitant, iar in cazul in care nu exista posibilitatea printarii, se va angaja in scrierea de mana a AWB-ului, formular care va fi inmanat de catre curier.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defecțiuni.

Adresa de schimbare produse:

DIMENSIVA SRL

Str. Miron Costin, nr. 42, Constanta, cod postal 900682

Persoana de contact: Stefania Mitu

Tel: 0748 794 702