De ce ne plac cerceii din argint ear cuff?

Uneori, o pereche clasica de cercei nu este suficienta, asa ca adaugarea unor cercei din argint ear cuff poate fi solutia nevoilor tale.  Iar daca nu ai mai multe pierce-uri in ureche ,tot ce poti face este sa alegi cerceii ear cuff sau cuff, care se ataseaza de ureche.

Cerceii de tip ear cuff sunt perfecți pentru a iesi in evidenta si a atrage toate privirile. Sunt accesoriul perfect atunci cand nu vrei sa te „imbraci” in bijuterii, ci doar sa-ti pui un mic detaliu de efect.

Cerceii Ear Cuff Manissi:

De-a lungul timpului gama de cercei Cuff de pe Manissi a luat amploare in momentul in care unicul model de atunci: Cercel din argint Manissi Cuff  a fost sold out foarte repede. Ne-am dat seama ca este un model de cercel la moda si foarte cautat. In momentul de fata pe manissi.com gasesti peste 25 modele de cercei cuff.

Dacă încă nu ai încercat până acum acest tip de cercel, poți alege din modelele prezentate mai jos:

 

Modele de cuff-uri Manissi

Optiunea #1

Cuff-urile nu trebuie sa fie purtate doar in jurul cartilajului. Incercati sa le purtati in ureche folosindu-va de piercing-ul deja existent, de ex cum sunt acesti Cercei din argint Manissi C.  impreuna cu Cercel din argint Manissi Cuff Bold.

 

Optiunea #2

De ce sa ai doar unul cand poti avea mai multi? Cum am zis… Cu cat mai multi cu atat mai bine. Produse: Cercel din argint Manissi Cuff X si Cercel din argint Manissi Cuff U.

 

Optiunea #3

Este prea devreme sa-ti faci un cadou de ziua ta? Perlele sunt foarte la moda in acest sezon si ofera o nota deosebita si super fashionista intregii tinute. Produs: Cercel din argint Manissi Pearl Cuff

 

Optiunea #4

Aceasta este ceea ce ei numesc “nu ma mai satur de cuff-uri”.

 

 

Pentru cele care cauta un cuff simplu cu pietre, finut, propunem cercelul din argint Manissi Cuff din argint titlu 925 sau placat cu aur titlu 14k.

 

Alte modele de cuff-uri.

       

 

Recomandarea noastra atunci cand porti cuff-uri este sa le prinzi foarte bine de ureche si sa verifici daca exista posibilitatea ca ele sa cada.

Sperăm că acest articol a fost interesant și informativ pentru tine

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *