CERCEI PENTRU HELIX, 

ANTIHELIX SI TRAGUS

In acest articol am sintetizat aspectele cele mai importante de urmat in alegerea cerceilor pentru helix, antixelix si tragus.

De helix am auzit cu totii, antihelix te gandesti ca este dincolo de helix iar de tragus sunt putini care au auzit. Gaurile in cele trei zone sunt mai greu de realizat fata de gaurile din lobul urechii, datorita existentei cartilajului.

Inainte de a va prezenta cerceii pentru helix, antihelix si tragus, va vom arata harta urechii si zonele mentionate.

Poate de helix toata lumea stie, pentru ca este la moda sa ai un piercing acolo sau poate un cuff atunci cand nu doresti sa fie ceva permanent, dar de zona de antihelix si tragus nu multa stie, dar cu totii am vazut cercei in acele zone.

Pentru helix, antihelix si tragus, noi va recomandam urmatorii cercei Manissi cu tortita. La alegerea cerceilor tineti cont si de pozitia gaurii, cu cat aceasta este mai departe de zona intoarsa a urechii cu atat va fi nevoie de un cercel mai mare.

   Cercei din argint Manissi 10 mm

   Cercei din argint Manissi 8 mm

   Cercei argint Manissi Concise 7 

Este bine de stiut, ca o gaura noua in zona de helix, antihelix sau tragus, se vindeca mai greu fata de una clasica din lobul urechii. Vindecarea este in functie si de metoda aleasa pentru tratamentul post gaura, de persoana care a facut gaura, de materialul din care este confectionat cercelul pus in aceste gauri. O vindecare poate sa dureze intre 3 si 6 luni.

Cercei din argint Manissi Small Beads

Cercei argint Manissi Concise Gold 7 mm

Care este metoda de ingrijire post pierce.

Curata piercing-ul de doua ori pe zi cu un betisor de bumbac curat si o solutie salina sterila, asigurandu-va ca ati sterts zona de impuritati sau scurgeri rezultate din rana deschisa. Nu rotiti sau rasuciti bijuteriile in pierce, nu va ajuta curatarea. Tot ce face aceasta miscare este sa irite zona si sa o predispuna la infectie. Daca considerati ca zona este infectata va recomandam sa consultati un farmacist, un medic generalist sau va puteti intoarce chiar la responsabilul unde ati facut pierceing-ul si sa-I solicitati un sfat in acest sens.

Cercei nostrii din argint 925, ii recomandam sa-i folositi pentru gauri deja existente si vindicate. Cel mai indicat pentru gaurile noi este sa se foloseasca cercei medicinali, care nu fac reactive ci ajuta la vindecare. Odata ce gaura este vindecata, asta insemnand ca zona nu mai este rosie, nu mai doare, nu are coaja si a trecut timpul de vindecare cunoscut, poti trece la un cercel mai stylish.

Pentru mai multe recomandari cum sa combini cerceii nostrii, ne poti scrie oricand pe whatsapp sau messenger, instagram sau facebook, o colega iti va raspunde cu drag la toate intrebarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *