CADOUL PERFECT PENTRU CELE MAI PRETENȚIOASE PERSOANE

De multe ori ne găsim în ipostaza în care suntem nevoiți să căutăm cadoul perfect pentru acea persoană despre care știm sau bănuim că ar fi greu de impresionat. Fie că este vorba despre cineva drag și aropiat nouă sau despre o cunoștință pe care o respectăm și față de care menținem o relație mai formală, oricât de mult sau oricât de puțin considerăm că le-am cunoaște, mereu ne putem lovi de incertitudini. Gusturile sunt diferite de la individ la individ, iar pe deasupra așa cum cu bine cunoaștem, acestea nu se discută.

Goana prin sutele de magazine fizice poate fi și ea obositoare uneori, mai ales când alergi după cadoul perfect pe ultima sută de metri. Pentru a-ți veni în ajutor, am adunat câteva idei draguțe de cadouri ce ar impresiona și cea mai ,,greu de impresionat” persoană, într-un singur site.

În articolul de față ne-am propus să-ți prezentăm o parte din multitudinea de bijuterii pe care noi le iubim și cu care suntem convinși că n-ai avea cum să dai greș. Da, exact așa cum am spus și în titlu, chiar și cu cele mai pretențioase persoane.

CADOUL PERFECT PENTRU COLEGI/CLIENȚI

Perioada pandemică ne-a pus bețe-n roate, iar relațiile interumane au avut și ele de suferit. Mulți dintre noi ne-am mutat jobul în format online, după care am revenit înapoi la cel fizic și abia atunci am ajuns să ne cunoaștem colegii, clienții colaboratorii ș.a. Până și relația cu aceștia se menține formală mult timp după o așa perioadă controversată, însă datoria morală de a oferi cadouri trebuie să continue indiferent. Pentru a nu gafa, nu uita că dimensiunile contează de cele mai multe ori când vorbim de bijuterii. De aceea îți recomandăm ca atunci când ești nevoit/ă să  alegi ceva pentru o doamnă sau o domnișoară, să iei în calcul că cerceii vor fi mereu o alegere corectă, cu atât mai mult cei de mai jos.

Cercei din argint Manissi Oval Foil varianta silver sau varianta gold.

Cercei din argint Manissi Irregular Gold sau varianta Silver. Cerceii Irregular se pot asorta si cu, cuff-urile irregular:

Sau poți opta pentru brățările Manissi cu lungime reglabilă. Cele mai pretabile brățari pentru astfel de cadouri sunt cele tennis.

De sus în jos avem:

1.    Bratara din argint Manissi tennis de 1.5 mm black

2.    Bratara din argint Manissi Tennis Round

3.    Bratara din argint Manissi tennis de 1.5 mm black gold

4.    Bratara din argint Manissi tennis 1.5 mm white gold

5.    Bratara din argint Manissi Tennis 1.5 mm Rose

6.    Bratara din argint Manissi Tennis Clips 4 mm

7.    Bratara din argint Manissi Tennis Clips 3 mm

CADOUL PERFECT PENTRU CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ

Este generoasă, amabilă și când vine vorba de cadouri este foarte rafinată.

Un cadou obșnuit nu va fi suficient, așa că îți recomandăm  câteva bijuterii ce au puterea să îi arate cât de mult înseamnă pentru tine prietenia voastră. Recomandările noastre sunt:

  1. Lant din argint Manissi Precious 1,5 mm Pink
  2. Lant din argint Manissi Precious 1,5 mm Purple
  3. Lant din argint Manissi Precious 1,5 mm Red

CADOUL PERFECT PENTRU MAMA

Cea mai prețioasă persoană din viața ta, merită ce este mai bun.

Recomandăm bijuteriile cu perle, care vor fi întotdeauna la modă, indiferent de vârstă.

  1. Lant Manissi Tiny Pearls
  2. Colier din perle Manissi Semimoon Gold
  3. Lant din argint Manissi OT Pearl Gold

CADOUL PERFECT PENTRU SOȚIE

Soția trebuie să strălucească iar inelele noastre au această putere, așa că îți recomandăm inelele Manissi cu pietre zirconia. Apasă pe poza de mai jos pentru a vedea modelele noastre.

CADOUL PERFECT PENTRU TINE

Pentru că și tu meriti! În timp ce ești aici la cumpărături pentru toți ceilalți este normal să te gândești și la tine. În siuația asta e puțin mai simplu căci până la urmă, nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine. Acum este momentul să îți iei bijuteria sau bijuteriile din Wish List. Recomandarea noastră pentru tine este Bratara si Colierul Tennis de 2 mm lucrate manual, cu închidere tip bijuterie.

Sperăm că ți-am fost de folos și de această dată, însă în cazul în care dorești să afli mai multe despre bijuteriile noastre, nu ezita sa ne scrii pe e-mail: contact@manissi.com sau pe Messenge. O colegă va fi fericită să-ți răspundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *