FOQ

 1. Cum pot renunta la comanda mea?

  Dacă comanda dvs. nu a fost inca expediată, vă rugăm să ne contactați pe contact@manissi.com sau la numarul de telefon 0748794702 sau pe chat-ul disponibil de pe site, sau printr-un simplu reply la email-ul primit in urma inregistrarii comenzii. In cazul in care optati pentru trimiterea unui e-mail sau a unui mesaj, sa ne lasati numarul comanzii si numele complet pentru identificare.

 2. Pot să-mi refuz expedierea?

  Dacă alegeți să refuzați livrarea comenzii dvs in ziua in care ati primit mesajul prin care sunteti anuntati ca urmeaza sa se livreze comanda, tineti cont ca aceste costuri sunt suportate de catre Manissi, astfel ca este indicat sa anulati comanda inainte ca aceasta sa fie expediata. Dacă doriți să efectuați modificări la adresa dvs. de livrare, vă rugăm să ne contactați la contact@manissi.com înainte de livrarea comenzii.

 3. Pot sa-mi urmaresc comanda?

  Numerele de urmărire sunt trimise automat de îndată ce comanda dvs. este ambalată si pregatita de livrare. Odată ce curierul ridică pachetul și îl scanează în sistem, numărul de urmărire poate fi utilizat pentru a vedea informațiile despre comanda dvs. Acest lucru poate dura câteva ore. Dacă comanda a fost ambalată în weekend, va fi actualizată în următoarea zi lucrătoare!

 4.  Ce fac dacă bijuteriile mele sunt defecte sau dacă am primit o comandă greșită?

  În primul rând, scuzele noastre! Vă rugăm să trimiteți numărul comenzii dvs. și o fotografie a piesei defecte sau incorecte la contact@manissi.com. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute să rezolvati problema.

 5. Pot să-mi repar bijuteriile sau să le refac la un alt bijutier? Manissi oferă servicii de reparații sau redimensionări?

  Nu recomandăm ca produsele noastre să fie lucrate de alti bijutieri, deoarece acest lucru anulează orice potențial de rambursare sau înlocuire in cazul in care produsele sunt inca in garantie. In cazul în care se doreste repararea bijuteriei la un bijutier si se va produce un defect datorat muncii lor nu suntem responsabili de alegerea facuta.

  Manissi ofera serviciu de reparație pentru produsele sale care in perioada de garantie au prezentat un defect de material, dar nu in cazul nepurtarii necorespunzatoare a produsului. Nu ne ocupam de redimensionarea produselor existente pe site. Dacă piesa Manissi este defectă și este acoperită de garanție, vă rugăm să trimiteți numărul comenzii dvs. și o fotografie a piesei defecte la contact@manissi.com.

 6.  Pot sa comand o piesa personalizata?

  Manissi nu personalizeaza bijuteriile existente in SHOP  (de ex: lantul sa fie de dimensiune mai mica sau de dimensiune mai mare, inelul sa fie alta marime decat cele existente pe site, bratara mai lunga sau mai scurta etc) dar nici nu reproduce modelele altor branduri.